4 winkels onder 1 dak

Staelduinsebos

Staelduinsebos

Wat is het toch heerlijk als u van uw terras kunt genieten wanneer het zonnetje begint te schijnen. Bij Staelduinsebos vindt u alles wat u nodig heeft voor tuin, balkon en terras. Van luxe Weber barbecues tot tuingereedachap en plantenbakken. In de winkel hebben we nog meer, bijvoorbeeld planten voor buiten én binnen. Neem een kijkje op de site en laat u inspireren.

Bezoek de website

Interieurmeubelreus

Interieurmeubelreus

Naast uw tuin wilt u natuurlijk dat het er binnen net zo mooi uit ziet. Een mooie bank met chaise longue of zo'n robuuste kloostertafel, bij Interieurmeubels vindt u het allemaal! Hoge kwaliteit voor een lage prijs, dat kunt u verwachten. Bekijk het aanbod snel online en kom gezellig naar de winkel voor aanvullende mogelijkheden (andere kleuren en / of materialen / stoffen).

Bezoek de website

Tuinmeubelreus

Tuinmeubelreus

Heerlijk relaxen op uw nieuwe loungebank; lekker zitten aan een mooie tuintafel met stoelen of toch liever heerlijk onderuit op een ligbed. Bij Tuinmeubelreus hebben we een uitgebreid en divers aanbod van tuinmeubelen. Ook verkopen we parasols en terrashaarden. Hoge kwaliteit voor een lage prijs, dat is Tuinmeubelreus. Bekijk snel of uw gewenste tuinmeubel er tussen zit.

Bezoek de website

Tuinburo

Tuinburo

Weet u al hoe uw droomtuin er uit ziet? Of heeft u nog geen idee? Bij Ons Tuinburo helpen wij u graag om uw droomtuin te realiseren. Of het nu gaat om een grote tuin of een knus terras. Onze specialisten helpen u, van ontwerp tot uitvoer. We delen onze kennis graag met u, dus kom gerust een keertje langs. Bekijk op de website wat u van ons kunt verwachten.

Bezoek de websiteBezoek Staelduinsebos
Deltaweg 76
3133 KM Vlaardingen
010-2486 999

Maandag10:00 tot 18:00
Dinsdag10:00 tot 18:00
Woensdag10:00 tot 18:00
Donderdag10:00 tot 18:00
Vrijdag10:00 tot 21:00
Zaterdag09:00 tot 17:00
Zondag12:00 tot 17:00
De winkel is nu
GESLOTEN
DEZE ZONDAG OPEN