Dieren

Wie houdt er niet van dieren?! Bij Staelduinsebos zijn we er dol op. Samen fluiten met uw vogel of lekker spelen met de hond en/ of kat. Dieren geven ons een goed gevoel en daarom moeten we goed ze zorgen.
We hebben verschillende artikelen, zoals speeltjes en voer, voor honden, katten, knaagdieren, vogels, en aquarium vissen (zie ook Vijvers en vissen). We verkopen onder andere de merken Whiskas, Royal Canin en Vitakraft. Kom gezellig langs bij Staelduinsebos en bezoek onze full-service dierenafdeling.

 

Alles voor uw hond bij Staelduinsebos

Honden

Honden zijn de beste vrienden die u zich kunt indenken. Deze trouwe viervoeters verdienen dan ook het beste van het beste. Van voeding tot leuke speeltjes, we hebben het allemaal.

Meer informatiie

Alles voor uw kat bij Staelduinsebos

Katten

Natuurlijk wilt u voor uw kat het beste. Bij Staelduinsebos hebben we daarom een uitgebreid assortiment voor uw kat op onze dierenafdeling. Van heerlijke lekkernijen tot leuke speeltjes.

Meer informatie

Alles voor knaagdieren en konijnen bij Staelduinsebos

Knaagdieren en konijnen

Knaagdieren en konijnen zijn vooral bij veel kinderen favoriet: klein, zacht en lief. Het ideale knuffeldier. Knaagdieren en konijnen vragen echter ook om aandacht en een goede verzorging.

Meer informatie

Dr. Woof bij Staelduinsebos Vlaardingen

Dr. Woof

Dr. Woof komt een paar keer per jaar bij tuincentrum Staelduinsebos! Hier kunt u met uw hond, kat en/of konijn terecht voor o.a. vaccinaties. Dit bezoek wordt een aantal weken van te voren aangekondigd.

Meer informatie