4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 208

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 208

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over 4 Seasons Outdoor

Stijlvol design van robuuste kwaliteit: met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee u eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in vlechtwerk, roestvast staal, Textilene en teak. Van lounge tuinmeubelen tot teakhouten tuinsets en van RVS tuinmeubelen tot exclusieve tuintafels. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Vernieuwend

Tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor blinkt uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en oog voor detail. Dat uit zich in vernieuwend design van de hand van toonaangevende ontwerpers en een prachtige afwerking, maar ook in ergonomisch verantwoord comfort en een lange levensduur. 

Modulaire sets

4 Seasons heeft veel modulaire tuinmeubelen. Hiermee kunt u uw eigen set gemakkelijk samenstellen en vormen naar uw wensen en gezelschap. Schuif en puzzel met de verschillende onderdelen en creëer een hele nieuwe set.

Garantie

De tuinmeubelen zijn door en door getest op duurzaamheid en afwerking, zodat u uw tuinset het hele jaar door buiten kunt laten staan. 4 Seasons Outdoor biedt dan ook standaard 3 jaar garantie op fabrieksfouten.

Vele tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn gemaakt van Hularo vlechtwerk, welke tot de absolute top in wicker behoort. 4 Seasons Outdoor geeft maar liefst 10 jaar garantie op het Hularo vlechtwerk. De tuinmeubelen met Hularo wicker zijn eenvoudig te reinigen, zeer duurzaam en bestand tegen UV-straling, zout water, zonnebrandcrème, chloor en alcohol. Hularo is nauwelijks te onderscheiden van echt Rotan, met uitzondering van de talloze voordelen die het biedt in vergelijking met natuurlijke materialen. Hularo is kleurvast en verkrijgbaar in een uitgebreid scala natuurlijke tinten.

Parasols

Liever even uit de zon de schaduw in? Naast tuinmeubelen verkoopt 4 Seasons Outdoor ook parasols en parasolvoeten! Ook deze zijn van hoge kwaliteit en zijn in verschillende soorten en maten. Vier het buitenleven met 4 Seasons Outdoor.

Premium Dealer

Als Premium Dealer vindt u bij ons het volledige assortiment van 4 Seasons Outdoor, voor de scherpste prijs! Staat online niet de gewenste combinatie voor u? Schroom niet op contact op te nemen of om langs te komen en naar de mogelijkheden te vragen. Onze specialisten helpen u graag!

Sfeer van de tuin met 4 Seasons Outdoor tuinmebelen
4 Seasons Outdoor

Minimal Price: 17,95