Boretti

Boretti

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Boretti barbecues

Het design trekt natuurlijk de aandacht, maar de kwaliteit van Boretti buitenkeukens is ongeëvenaard. Bij de ontwikkeling van hun outdoor keukens zijn ze dan ook niet over één nacht ijs gegaan en hebben ze niets aan het toeval over gelaten. Stuk voor stuk ware design iconen die regelrecht afstammen van hun fameuze gasfornuizen, waarmee ze in letterlijke zin binnen naar buiten brengen. Met de passie, hartstocht en liefde voor koken verandert u met Boretti een alledaagse zomeravond in een handomdraai in een prachtige buona sera. En uw tuin, in een giardino.

Binnen de outdoor kitchens onderscheidt Boretti twee collecties: Collezione Inizio en Collezione Fuori. Staelduinsebos is erkend dealer van Boretti en voert de Fuori collectie, daarin treft u meer eigentijdse en modern vormgegeven barbecues, waarbij u de keuze heeft uit gas, houtskool- of een combinatie van de twee (hybride).

Wat uw keuze ook wordt, grillen wordt een ware passie. Met de handige uit te klappen zijdes van de Boretti barbecues creëert u extra werkruimte. Daarnaast hebben ze hun barbecues standaard uitgerust met een deksel, die u de mogelijkheid geeft om uw gerechten een echte outdoor flavour te geven, maar ook warm en heerlijk mals maken als u met lagere temperaturen werkt. Al de outdoor kitchens van Boretti krijgen van af fabriek twee jaar garantie en worden gratis bij u thuis hersteld als zich onverhoopt een storing voordoet. Boretti's passione nella cucina gaat ver.

De materialen van Boretti

Boretti outdoor kitchens zijn van staal, RVS of een combinatie van beide materialen. De Boretti kwaliteit staat garant voor veel barbecue en grill plezier.

Boretti barbecues bij Staelduinsebos

Staelduinsebos is een van de erkende dealers van Boretti Outdoor Kitchens.

Barbecues van Boretti
Boretti

Minimal Price: 319,00