Elho

Elho

Elho bloempotten en plantenbakken

Elho is een bloeiend familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kunststof potten en aanverwante artikelen. Door hen zelf én de producten constant te verbeteren zijn ze uitgegroeid tot de marktleider in Europa en een speler van formaat in de wereld. Elho streeft ernaar om u telkens weer te verrassen met vrolijke, functionele en creatieve producten die u blijven inspireren om uw huis of tuin nog gezelliger te maken.
Een elho pot met een mooie plant maakt het overal gezellig, of dat nou in New York is of een rijtjeshuis in Appingedam. Alles wordt gemaakt met liefde en plezier, zodat u altijd van Elho kan genieten.

Groen én innovatief

Elho houdt van groen. Dat geldt voor groene planten, maar ook voor groen ondernemen. Bij Elho is bijvoorbeeld 40% van de producten gemaakt van gerecycled kunststof, voor de green basics collectie is dat zelfs 100%! Ook de verpakkingen zijn recyclebaar en gemaakt van gerecycled materiaal.
Elho is zo innovatief omdat het enerzijds eigenwijs dingen bedenkt die nog niet bedacht zijn en anderzijds de blik naar buiten richt. Dat doet Elho onder meer met trendwatchers, klantenpanels, gesprekken met klanten en het volgen van magazines en sociale media. En combineert die kennis met de eigen en eigenwijze visie op design, productinnovatie en ondernemen.

Elho bij tuincentrum Staelduinsebos

Staelduinsebos is officieel dealer en wij hebben een groot assortiment Elho bloempotten, schotels, balkonbakken, kweekpotten en nog veel meer.  Online vindt u een selectie van het totale assortiment, in het tuincentrum vindt u nog veel meer van Elho. Van grote tot kleine potten, voor binnen en voor buiten. We hebben zelfs een kweek assortiment van Elho welke u zowel online als in de winkel kunt vinden! Met de potten van Elho vindt u altijd een plantenbak die bij u en uw tuin past! Ontdek de kwaliteit en het gemak van de kunststof plantenbakken en bloempotten van Elho. 

Soorten Elho

Elho bloempotten en plantenbakken zijn er in vele maten en vormen, zo zijn er ronde, ovale, vierkante en rechthoekige bloempotten. Ook qua kleur is er veel keus, zo zijn er bloempotten in de kleuren Antraciet, Kers, Lime Groen, Schelpenzand, wit en zwart.

Elho bloempotten
Elho

Minimal Price: 0,69