The Bastard

The Bastard

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

The Bastard keramische barbecues

The Bastard is een kamado buitenkeuken gemaakt van zeer hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal. Grillen, smoken, pizza bakken, brood bakken, barbecueën. Het is allemaal een eitje op The Bastard keramische bbq. Wij verkopen The Bastard keramische barbecues en bijbehorende accessoires.

De materialen van The Bastard

The Bastard is een nieuw ontwikkeld model gemaakt van de zeer hoogwaardige keramieksoort cordieriet. Cordieriet heeft als groot voordeel dat het minder werkt tijdens het grillen dan gewoon keramiek, dat gemaakt is van klei. Daarnaast is dit keramiek van zeer zware kwaliteit hetgeen garant staat voor duurzaamheid en een enorme warmtevastheid van de kamado. The Bastard is daarom een topklasse keramische bbq van professionele kwaliteit en geschikt voor elke horeca professional of veeleisende thuiskok.

Uniek op The Bastard is de speciale “triple spring” scharnier. Deze scharnier tilt de deksel met gemak en zorgt voor een zeer zachte landing van de deksel. Omdat de makers 100% overtuigd zijn van de kwaliteit van deze nieuwe keramische bbq, geven zij op The Bastard met plezier tot 20 jaar garantie op het keramiek!

The Bastard keramische barbecues bij Staelduinsebos

Staelduinsebos is een van de erkende dealers van The Bastard keramische barbecues.

Keramische bbq van The Bastard
The Bastard

Minimal Price: 15,95