Weber

Weber

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 177

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 177

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over Weber

Het is allemaal begonnen met het idee van één man: een kogelvormige barbecue maken met een deksel waardoor gerechten die ongeëvenaarde malsheid krijgen. Sinds 1952, waarin die eerste barbecue van Weber werd geboren, heeft Weber zijn barbecues en accessoires voortdurend verbeterd. Er is een universum vol boeiende verrassingen ontwikkeld.

Design

Hoogwaardige kwaliteit. Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig en exclusief design... Weber barbecues zijn ontworpen om uw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. De ingenieurs van Weber weten altijd de eigentijdse en vernieuwende stijl te koppelen aan een ergonomie die optimale grillprestaties verzekert. Uiteraard steeds met hetgeen waar Weber bekend om is: de deksel waarmee alle barbecues worden afgesloten.

Smaaksensatie

Bij Weber is alles begonnen met een deksel. Door de grillgerechten onder een deksel te plaatsen, werd duidelijk dat een barbecue unieke culinaire sensaties kon opwekken. Malsere gerechten en een betere controle over de bereiding. Behoud van aroma's en smaak. "Keukengerechten" die ineens ook in de tuin konden worden bereid. En zo haalde Weber de gastronomie naar buiten.

Duurzaamheid en garantie

Ontworpen in de fabriek in Chicago, waar de barbecues in optimale omstandigheden worden vervaardigd om tegen alles bestand te zijn. Het exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen (koolstofarm staal, roestvrij staal, chroom en nikkel) alsmede een baktemperatuur van 870°C van de porselein emaille laag zorgen voor een unieke duurzaamheid.
Sommige barbecues kan Weber dan ook een garantie tot 10 jaar meegeven vanwege de duurzaamheid. Want ongeacht de weersomstandigheden waaraan hij wordt blootgesteld beschikt een Weber barbecue over een buitengewone kwaliteit. U kunt de barbecue zonder probleem buiten laten staan: de onderdelen raken er niet door beschadigd en de veiligheid gaat er niet door achteruit.

Weber Platinum Dealer

Weber kent vier partnerstatussen, waaronder de Platinum dealer (op één na de beste!). Als Premium Platinum Weber Certified Store vindt u het allemaal bij ons, van gas-, elektrische en kolen barbecues tot vele accessoires, zowel online als in de winkel! Daarbij krijgt u in de winkel deskundig advies over de modellen en het gebruik.

Weber certified store
Weber barbecues
Weber

Minimal Price: 2,99