WOOOD

WOOOD

Over Woood

Woood kent een breed assortiment waarmee u uw huis in één klap kunt inrichten! Denk aan kasten, stoelen, krukjes en nog veel meer. Alle meubelen hebben een kenmerkende Woood uitstraling: stoere, eigentijdse en aantrekkelijke producten in een neutrale kleur.

Materialen

In Woood producten worden hoofdzakelijk massief houten materialen verwerkt zoals FSC grenen en eiken. Woood producten worden seriematig en met zorg geproduceerd en zijn makkelijk zelf thuis te monteren. Zo heeft u altijd uitstekende kwaliteit.

FSC materiaal

Door FSC te gebruiken, draagt u direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u het bos op deze manier economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft.

Woood bij Interieurmeubelreus

Zowel online als in de winkel vindt u het assortiment van Woood. De producten zijn snel leverbaar. Bestelt u de producten online? Met 5-7 werkdagen heeft u uw spullen in huis! Sommige producten van Woood hebben we in de winkel op voorraad. Bekijk de collectie snel online of kom langs in de winkel. Bekijk hier de openingstijden.

Verzendkosten

Voor het merk Woood geldt dat een product boven de €60,00 gratis verzonden wordt!

Bekijk de stoere en eigentijdse meubelen van Woood!
WOOOD

Minimal Price: 7,95