Buitenplanten

Planten zorgen voor gezelligheid en kleur in uw tuin. Ook in de kleinere tuinen of zelfs op een balkon zorgt een plant voor sfeer, natuurlijke beleving en een vrolijke uitstraling, er is er altijd wel een plekje voor vrij te maken.

 

Van sierplanten tot een eetbare tuin

U kunt het zo gek maken als dat u zelf wilt. Van een mooie plant voor de sier, tot sierplanten welke een paadje maken in uw tuin. Staelduinsebos beschikt over de grootste sortering beplanting van Nederland, dat betekent dat u een grote keuze heeft bij ons in de winkel.

Voor elk seizoen hebben we diverse buitenplanten, bijvoorbeeld de voorjaar- en zomerbloeiers. Naast seizoen planten hebben we ook meerjarige beplanting. Zo bent u ervan verzekerd dat u er volgend jaar ook nog van kan genieten. Bij Staelduinsebos is er ook een ruime keuze aan bomen en heester, meerjarige (vaste) planten en exoten.

Naast alle leuke planten hebben we ook verschillende kruidenplanten en zelfs een kweektuin. De kweektuin is van Elho en is een kweeksetje wat u kunt gebruiken om uw eigen kruiden te kweken. Leuk voor jong en oud! Bekijk de kweektuin hier.

Growhouse van Elho

Wij bellen u terug

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact op wanneer het u schikt!

Droomtuin

Uw droomtuin is dichterbij dan u denkt. U kunt verschillende planten namelijk goed met elkaar combineren, de mogelijkheden zijn daardoor grenzeloos. Zo kunt zelf uw droomtuin met alle gemak realiseren. Heeft u hulp nodig met uw droomtuin? Kijk eens bij Ons Tuinburo.


Bezoek Staelduinsebos
Deltaweg 76
3133 KM Vlaardingen
010-2486 999

Maandag10:00 tot 18:00
Dinsdag10:00 tot 18:00
Woensdag10:00 tot 18:00
Donderdag10:00 tot 18:00
Vrijdag10:00 tot 21:00
Zaterdag09:00 tot 17:00
Zondag12:00 tot 17:00
De winkel is nu
GESLOTEN
DEZE ZONDAG OPEN