Heggenscharen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Heggenschaar van Gardena bij Staelduinsebos?

Een belangrijk onderdeel van je tuingereedschap is de heggenschaar. Met de heggenschaar kun je je eigen heg netjes houden en blijft je tuin een verzorgde uitstraling houden. Naast een benodigde snoeischaar voor het kleinere werk, kun je met een heggenschaar het grotere werk aanpakken.

Draadloze heggenschaar?

Bent u van plan om uw oude heggenschaar met snoer te vervangen door een draadloze heggenschaar? Bij Staelduinsebos hebben wij de ideale oplossing. De Gardena Comfortcup accu-heggenschaar zorgt er voor dat u zeer mobiel bent. Geen onhandig gesleep met de kabel van uw schaar, dat zorgt voor een veel meer ontspannen manier van tuinieren. De lithium-ion accu staat bekend om zijn kracht en is onderhoudsarm. Zo kunt u meer genieten van uw heggenschaar.

Het onderhoud van uw heggenschaar

Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw heggenschaar? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Belangrijk is dat u na het gebruik van uw draadloze heggenschaar het apparaat goed schoon maakt. Buiten het schoon houden van de schaar is het van belang om de heggenschaar droog te maken. Zo blijft de schaar scherp en in goede conditie. Heeft u behoefte aan meer handige tips? In ons tuincentrum in Vlaardingen bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze tuingereedschap experts kunnen u alles op dit gebied vertellen.

Andere tuinscharen nodig?

Bent u naast een heggenschaar naar nog meer scharen op zoek, zoals snoeischaren of grasscharen? Ook daarvoor bent u bij Staelduinsebos aan het juiste adres. Bij ons vind u van fabrikant Gardena allerlei verschillende scharen.

Elektrische boxusschaar?

Naast een elektrische heggenschaar hebben wij voor het kleinere werk ook een handige accu buxusschaar. Deze kleine, maar krachtige buxusschaar is ideaal voor het bijwerken van uw kleine buxushaag. Hiervoor is uw heggenschaar eigenlijk te groot, want u loopt dan het risico om uw buxushaag te beschadigen. 

Heggenscharen

Minimal Price: 129,99