Snoeischaren

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Snoeischaar kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe snoeischaar? Wij hebben van topmerk Gardena verschillende snoeischaren in ons assortiment. Elke snoeischaar heeft zijn eigen specialiteit. Zo is de ene schaar eerder geschikt voor kleinere bloemen dan de andere snoeischaar. Dus zijn de bloemen, planten en struiken bij u in uw tuin toe aan een snoeibeurt? Met onze professionele snoeischaren kunt u met een gerust hart aan de slag.

Snoeischaar, gemakkelijk in gebruik!

Door een snoeischaar van Gardena weet je eenvoudig het nodige snoeiwerk in je tuin te verrichten. De meeste van onze snoeischaren kunnen takjes van 20 mm dik gemakkelijk snoeien. Zelfs nog iets dikkere takjes kunnen met sommige van onze snoeischaren worden geknipt. De snoeischaren van Gardena zijn allemaal ergonomisch vormgegeven, zo kunt u zonder last te krijgen van uw hand een tijd aan de slag met de schaar. Naast de standaard modellen zijn er ook nog enkele comfort varianten. Deze liggen nog prettiger in de hand en knippen nog makkelijker door de takken heen.

Aambeeldsnoeischaar of snoeischaar met microkop?

Het verschil tussen een aambeeldsnoeischaar en een snoeischaar met microkop is het volgende. Een aambeeldsnoeischaar is bedoelt voor het snoeien van oudere takken, stukjes twijgen en ook dood hout. De snoeischaar met microkop is eerder geschikt voor het snoeien van jong hout en twijgen. Zo heeft iedere snoeischaar zijn eigen specialisme.

Een takkenschaar, voor dikkere takken

Zijn de takken de dik voor een snoeischaar? Dan is het beter om met een takkenschaar aan de slag te gaan. Ook onze takkenscharen zijn van topmerk Gardena en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen. Dikkere takken aanpakken? Bekijk dan onze takkenscharen.

Ander tuingereedschap nodig?

Ben je naar ander tuingereedschap van Gardena op zoek? Bij Staelduinsebos ben je aan het juiste adres voor ál je tuingereedschap. Benieuwd waar wij je nog meer kunnen helpen? Bekijk ons volledige tuingereedschap assortiment direct!

Snoeischaren

Minimal Price: 16,99