Takkenscharen

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Takkenschaar kopen?

Grotere takken aanpakken? Met een takkenschaar van Gardena weet u zeker dat u deze grote takken aan kunt pakken. Heeft u met onze snoeischaar al kleinere takjes verwijderd, met onze takkenschaar is uw tuin echt weer opgeruimd!

Standaard takkenschaar

Bent u op zoek naar een takkenschaar die zich uitstekend leent voor laag hangende takken? Dan is de klassieke takkenschaar van Gardena de juiste oplossing. Deze takkenschaar is niet uitschuifbaar, maar weet prima de takken door te knippen. Door de zachte handgrepen is deze takkenschaar zeer comfortabel in gebruik en kunt u een lange tijd aan de slag zonder hier last van te krijgen in uw handen.

Takkenschaar uitschuifpaar of telescopisch?

Ook voor een uitschuifbare takkenschaar bent u bij ons aan het juiste adres. Gaat het om hoger hangende takken en kunt u hier niet bij met onze standaard takkenschaar? Dan is een telescopische takkenschaar voor u de oplossing. Wij hebben twee verschillende telescopische takkenscharen.

Heeft u een heggenschaar nodig waarbij de takken echt een heel stuk hoger van de grond hangen, is de Gardena Comfort Takkenschaar 160BL de juiste oplossing.

Onderhoud van uw takkenschaar

Zorg ervoor dat uw takkenschaar zo lang mogelijk meegaat. Hoe doet u dat? Onderhoud speelt hierbij een belangrijke rol. Zodra u uw takkenschaar heeft gebruikt, zorg ervoor dat u deze na gebruik weer schoonmaakt. Verwijder resten van takken, bladeren en dergelijke. Na het schoonmaken van de schaar, zorgt u ervoor dat u de takkenschaar ook droogt. Het drogen zorgt ervoor dat de schaar in goede conditie blijft en dat de schaar scherp blijft. Zo heeft u langer plezier van uw eigen takkenschaar.

Meer tuingereedschap nodig?

Heeft u naast een takkenschaar andere scharen nodig, zoals een heggenschaar of snoeischaar? Ook hiervoor bent u bij Staelduinsebos in Vlaardingen aan het juiste adres. Ook voor advies of ander tuingereedschap kunt u bij ons terecht. 

Takkenscharen

Minimal Price: 32,99