Tuintegels

De tuin is steeds vaker een verlenging van de woonkamer. Het wordt dan ook belangrijk gevonden om de tuin aan te laten sluiten bij het interieur en uw smaak. Een mooie, aansluitende tuin begint met een functioneel zit-terras van de juiste bestrating of houtwerk. Kleine, of grote tegels? Betontegels, natuurstenen of leuke maaskeitjes? In de winkel van het Staelduinsebos vindt u een complete selectie van bestrating voor uw tuin. U vindt tegels van de beste merken, voor de scherpste prijzen. Zo verkopen wij MBI, Hillhout en RedSun. Kom gezellig naar de winkel en laat u inspireren! Bij Staelduinsebos helpen we u graag met het uitzoeken en adviseren over de bestrating van uw tuin.MBI – de steenmeesters

MBI staat garant voor top kwaliteit en duurzaamheid. Elk jaar worden er nieuwe stenen bedacht, welke aansluiten bij de laatste trend, maar ook voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De kwaliteit van de stenen wordt in een lab getest: in welke maten blijven er vlekken achter en zijn de stenen sterk genoeg? Dat zijn enkele punten die belangrijk zijn. Het assortiment van MBI is veelzijdig en bestaat onder andere uit GeoSteen (heeft een NL Greenlabel A), hoogwaardige betonbestrating, keramische tegels en siertegels.

Tegels en bestrating van MBI

Wij bellen u terug

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact op wanneer het u schikt!


Tegels en bestrating van RedSun

Redsun – toonaangevend

Redsun levert stenen waarmee u verzekerd bent van mooie kwaliteit bestrating. Het assortiment kent een grote diversiteit van onder andere betonklinkers, trommelstenen maar ook luxe natuursteen tegels. De Collection Line van Redsun worden speciaal behandeld waardoor de kans verminderd wordt op groene aanslag. Redsun levert deze stenen in verschillende bewerkingen: verouderd, strak, gestraald, uitgewassen of met een gewelfde toplaag. Redsun biedt een omvangrijke collectie van natuursteen, beton en keramiek tegels.


Hillhout – trendsetter

Hillhout heeft tuintegels en vlonderdelen van hardhout, van verduurzaamd (geïmpregneerd) zachthout en van Douglas en Lariks. U legt snel een houten vloer of vlonder met deze tuintegels en vlonderdelen. Geef uw tuin net dat beetje extra door de tuintegels om en om te plaatsen, dit geeft een mooi effect.
De producten van Hillhout voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hebben een strenge controle. Er wordt gecontroleerd op maatvoering, constructie, beschadigingen, de verpakking en transport.

HillhouT


Bezoek Staelduinsebos
Deltaweg 76
3133 KM Vlaardingen
010-2486 999

Maandag10:00 tot 18:00
Dinsdag10:00 tot 18:00
Woensdag10:00 tot 18:00
Donderdag10:00 tot 18:00
Vrijdag10:00 tot 21:00
Zaterdag09:00 tot 17:00
Zondag12:00 tot 17:00
De winkel is nu
GESLOTEN
DEZE ZONDAG OPEN