Ons Tuinburo

Een tuin is net zo belangrijk als uw huis. De tuin maakt het complete plaatje af, daarom helpen wij u hier graag bij. De Groenspecialisten van het Staelduinsebos Tuinburo hebben alle creativiteit, kennis en meer dan 30 jaar ervaring in huis om van uw tuin uw droomtuin te maken.

Van inspiratie tot realisatie

Heeft u al eens nagedacht over hoe uw droomtuin eruit ziet? Het lijkt een simpele vraag, maar dat is het niet. Het is een kunst om uw eigen droomtuin samen te stellen. Zo zijn er allerlei factoren waar u rekening mee moet houden: ligging, beschikbare ruimte en de werking van de omgeving. Daarbij moet uw droomtuin ook nog binnen uw budget passen. Met een beetje hulp van de Groenstylisten van ons Tuinburo blijven de mogelijkheden toch grenzeloos.

Beplanting en materialen

Met de Groenontwerpers van ons Tuinburo worden de meeste creatieve en uitgebreide ontwerpen werkelijkheid. Uw tuin kan worden ingericht vanuit een overweldigend assortiment tuinproducten. Een assortiment dat zich kenmerkt door exclusiviteit en variatie. Staelduinsebos beschikt onder meer over de grootste sortering en keuze tuinhoutproducten, bestratingsmaterialen en beplanting van heel Nederland.

Mogelijkheden en maatwerk

De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Daktuinen en –terrassen, irrigatiesystemen, straatwerk, periodiek onderhoud, Staelduinsebos Tuinburo verzorgt het allemaal. Van alleen een ontwerpplan of een nieuw beplantingsplan tot een complete metamorfose van uw buitenruimte. Staelduinsebos Tuinburo levert maatwerk, zo kan uw tuin worden hoe u het ook daadwerkelijk wilt hebben.

Realiseer uw droomtuin samen met Ons Tuinburo


Hoe gaan wij te werk?

1. Een goed gesprek waar uw wensen duidelijk worden.
2. Uw wensen worden in een tekening in beeld gebracht.
3. De tuin van uw dromen wordt door ons gerealiseerd.Voorbeeld droomtuin realisatie door Ons Tuinburo

Idee en ontwerp

Uw droomtuin realiseren begint allemaal met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek krijgen onze Groenspecialisten inzicht in uw wensen. Onze ervaring in combinatie met uw ideeën en budget vormen de basis.
Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, schetsen onze Groenontwerpers letterlijk uw mogelijkheden. Vaak blijkt dan dat er – zelfs met een beperkte ruimte – veel meer mogelijk is dan u denkt. Uw droomtuin is dichterbij dan dat u denkt.

Aanleg en onderhoud

De aanleg van uw tuin is bij Staelduinsebos Tuinburo goed in handen. Onze Groenspecialisten hebben ervaring met alle soorten aanlegmethodes, materialen en beplanting. Wilt u slecht enkele wijzigingen in uw tuin aanbrengen? Ook dan kunt u een beroep doen op de Groenspecialisten van ons Tuinburo. Van ruimtelijke aanpassingen tot plant technische adviezen, we delen graag onze kennis met u.
Bij Staelduinsebos Tuinburo kunt u ook terecht voor eikenhouten overkappingen. Deze overdekte buitenruimtes zijn geschikt voor vele doeleinden en worden vervaardigd van duurzame materialen. De mogelijkheden zijn ook hier grenzeloos.

De combinatie van uw wensen en onze kennis zal resulteren in uw droomtuin. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat, of kom gezellig langs.

Bezoek Staelduinsebos
Deltaweg 76
3133 KM Vlaardingen
010-2486 999

Maandag10:00 tot 18:00
Dinsdag10:00 tot 18:00
Woensdag10:00 tot 18:00
Donderdag10:00 tot 18:00
Vrijdag10:00 tot 21:00
Zaterdag09:00 tot 17:00
Zondag12:00 tot 17:00
De winkel is nu
GESLOTEN
DEZE ZONDAG OPEN