fbpx

Tuin met VHG-garantie

Bij de aanleg of het onderhoud van een tuin of groenvoorziening gaat het al gauw om een flinke investering. Dan is het goed om te weten dan Staelduinsebos is aangesloten bij Branchevereniging VHG. We staan volledig achter het werk van onze hoveniers en achter de producten die we leveren. Als bewijs ontvangt u daarvoor het VHG-garantiecertificaat.

Consumentenvoorwaarden

Aan onze transparante offerte voegen we ook de Algemene Consumentenvoorwaarden toe. Deze zijn goedgekeurd door de Consumentenbond. Hierin staat wat u van Staelduinsebos mag verwachten en waarop u moet letten.

Een aanmerking op ons tuinaanleg of onderhoud

Het werk van Staelduinsebos bestaat vooral uit mensenwerk. Er kan een keer iets mis gaan. Mocht dit gebeuren, richt u zich dan op de eerste plaats tot ons als hovenier. We doen er alles aan om het mankement zo snel mogelijk op te lossen. Bent u niet tevreden over de klachtafhandeling, dan kunt u dit voorleggen aan de Geschillencommissie Groen.

Garantiefonds

Het garantiefonds zorgt ervoor, dat bij faillissement van de uitvoerende partij, het werk door een collegabedrijf tegen dezelfde condities wordt afgemaakt zodat u daar niet de dupe van wordt.

Kijk voor meer informatie over VHG Garantie op de website van VHG.
Wilt u meer weten over de garanties die Staelduinsebos u biedt? Mail of bel 010 248 69 91 voor antwoord op uw vragen en een vrijblijvend adviesgesprek.