fbpx

Werken bij het Staelduinsebos?

Staelduinsebos Groenspecialisten is een hoveniersbedrijf dat zich al ruim 35 jaar bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Vanwege onze passie voor groen en de groei van onze klantenkring, zijn wij op zoek naar de volgende collega’s.

Allround Hovenier

Je hebt een passie voor de natuur en je weet wat het inhoudt om groen te onderhouden. Na een dag werken in een tuin van onze klanten heb je graag eer van je arbeid. Verder ben je een doener, collegiaal en servicegericht.

Timmerman

Je kunt goed overweg met een hamer en een zaag. Je houdt van timmeren en werkt graag buiten. Je bent een doorpakker en bovendien klantvriendelijk. Groenervaring is niet noodzakelijk.

Leerling Hovenier

Je leert het hoveniersvak bij ons in de dagelijkse praktijk. Daarnaast ga je een dag in de week naar school. Een ideale mogelijkheid als je liever met je handen werkt en van aanpakken weet.

Interesse?

Heb je interesse in een van onze vacatures, dan horen we graag van je wat je motiveert om bij ons te komen werken. Mail je sollicitatie en cv naar hoveniers@staelduinsebos.nl.

Voor meer informatie bel je 010 248 69 91.

Staelduinsebos Groenspecialisten
Taanderijstraat 25a, Vlaardingen

35 jaar ervaring

Een hecht team met alle kennis, kunde én liefde voor het vak.

Groene inspiratie

Onze passie voor tuinen inspireert ons en laten we graag zien.

Tuinadvies op maat

Eerlijk, professioneel en rekening houdend met elk budget.

Kundige hoveniers

Groenspecialisten en gedreven vakmensen.