Tuinaanleg

Een goed aangelegde tuin is als een visitekaartje voor uw huis of werkomgeving en u heeft er jarenlang plezier van. Het aanleggen van een tuin vraagt vakmanschap. Onze geschoolde hoveniers zijn echte buitenmensen, met verstand van materialen en beplantingen en ervaren in het aanleggen van tuinen en groenvoorzieningen.

Betrokken

Vanaf het moment dat de eerste schop de grond in gaat tot aan de oplevering van uw tuin vindt er regelmatig overleg plaats over de werkzaamheden. Hierdoor blijft u op de hoogte van de vorderingen en komt u niet voor verrassingen te staan.

100% zeker

Zodra de tuinaanleg klaar is, volgt de oplevering. Samen met u lopen we door de tuin om er 100% zeker van te zijn dat u het gewenste eindresultaat krijgt. Tot slot geven we u graag nog wat planttechnische adviezen en onderhoudstips. Het genieten van uw droomtuin kan nu echt beginnen!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 010 248 69 91.

Tuin met VHG-garantie

Bij de aanleg of het onderhoud van een tuin of groenvoorziening gaat het al gauw om een flinke investering. Dan is het goed om te weten dan Staelduinsebos is aangesloten bij Branchevereniging VHG. We staan volledig achter het werk van onze hoveniers en achter de producten die we leveren. Als bewijs ontvangt u daarvoor het VHG-garantiecertificaat.